Jeg har lært at hækle. Mest på nettet og lidt af min fars kone (fantastisk sødt menneske med masser af tålmodighed). Det er ret lige til, når man kommer i gang,  og pludselig giver det meget mere mening, at folk har sagt: "kan DU ikke hækle?" Jeg kan jo så meget andet kreativt, men hæklede ting ser så fine og svære ude, synes jeg, og så har jeg nok tænkt, at mine gigtfingre ikke liiiige ville synes om det. Men det går godt, og indtil videre har jeg ikke fået ondt i hænderne. Det handler vist om at tage pauser.

Nå, men her på falderebet, efter mange dages stilhed og manglende kreatid, vil jeg altså lige byde ind med en sidste ting til november måneds babytema. Selvom jeg selvfølgelig fortsætter med at lave ting til lille Esther, på trods af at temaet ikke længere kører på diverse blogs.

Den første ting, jeg har hæklet efter en opskrift, er en fin svamperangle. På en måde er den også lidt julet og lægger op til næste måneds tema :)
Ranglen er hæklet efter en opskrift fra en anden blog (http://mariesfabrik.blogspot.dk/2013/08/diy-hklet-svamperangle.html?m=1), prikkerne er franske knuder (også en ny ting på mit repertoire), og jeg har fyldt den med garn i mangel af bedre samt en bjælde. Det fungerer i øvrigt udmærket med garn som fyld, man ser det ikke, fordi det er samme farve som ydersiden og det holder formen.
Opskriften er nem at følge, omend mit resultat altså er anderledes end det på Maries Fabrik.


Den er da meget sjov, ik'? Og fin hvis man tænker på, at jeg slet ikke har hæklet før - ud over en stor gul sløjfe i sidste uge, som består af firkanter med fastmasker (det kan være den kommer på bloggen senere engang).

Afsluttende bemærkning: Jeg har ikke min computer ved mig, så mine billeder er ikke, hvad de kunne have været. Måske opdaterer jeg dem. Måske ikke. Livet er fuld af overraskelser.

2 kommentarer:

  1. Rigtig sød rangle og flot debut! :-)

    SvarSlet
  2. Den ser rigtig fin ud :-) Det er måske fordi du hækler strammere end mig, at den ikke er helt så spids. mvh Marie

    SvarSlet