Bebs i maven blev til en fin, lille Esther d. 22. august. 9 dage inden termin og 2 dage efter jeg gik i gang med at sy en pusletaske til hende (som selvfølgelig ikke nåede at blive færdig). Heldigvis har jeg fundet ud af, at Esther kan ligge i sin voksipose på sybordet, og på den måde har vi i fællesskab fået pusletasken færdig i dag.

Jeg har taget udgangspunkt i LaRaLils guide og ellers ladet mig inspirere af Ida Isings pusletasker samt karenbykarens version af LaRaLils pusletaske.
Resultatet ser sådan her ud:


Jeg har brugt:

Mørkegrå babyfløjl
Blomstret viscose
2 stk lynlåse
Sort læder til stropper, lukning og detalje ved min label
Lyseblå voksdug med hvide stjerner
Pladevat

Hvis jeg skulle sy en ny/ekstra engang, ville jeg nok (som LaRaLil) sy stropperne på, inden jeg syer lagene sammen, så de kun sidder fast i yderstoffet og syningerne ikke kan ses inden i tasken. Så ville jeg skaffe mig en teflon-trykfod, som jeg forestiller mig vil nedsætte friktionen ved syning i voksdug (grrrr... nogle grimme syninger, der er kommet på stropperne). Og endelig ville jeg undgå at sy, når jeg er træt... det er ligesom om, at det hele bliver meget pænere så :)

  


Pusletasken fylder ikke meget, men indeholder på billederne faktisk:
2 sæt skiftetøj
4 bleer
2 stofbleer
Creme + salve
1 sutteflaske
1 hagesmæk
1 pakke vådservietter

Og så er der plads til meget mere!

Jeg har i øvrigt nogle billeder på min telefon af processen, måske kommer de på bloggen på et tidspunkt, men lige for tiden vil jeg hellere nyde min søde kæreste og min vidunderlige datter i vores hyggelige hjem! Mmm... barsel!

1 kommentarer:

  1. Hvor er den bare flot :) Det må jeg se om jeg kan gøre efter!

    SvarSlet