Det har godt nok stået stille her på bloggen i alt for lang tid nu. Esther happened, og så gik resten i stå. Det vil sige, det gjorde det egentlig ikke, for jeg har stadig syet og hæklet, men jeg har simpelthen ikke prioriteret de mange timer, det tager at dokumentere alting og få det online.
Nu er min plan så, at jeg vil få indhentet det forsømte, så inden for et par måneder burde alle de ting, jeg har lavet siden november(!) komme på bloggen. Ud over mine normale kreaprojekter, er det muligt, at jeg lægger nogle opgaver fra min billedkunstundervisning herud; hvis jeg tør.
I mellemtiden har jeg fået en iPad til rådighed, så bloggen bliver fremover nok ikke så stylet som før, men til gengæld går det hurtigt. På iPaden kan jeg (forhåbentlig) både fotografere, redigere billeder og lægge tingene på bloggen. Det' smart!

For at få gang i processen, lægger jeg her en kjole op, jeg har syet for nogle måneder siden, og som endelig har fået isat trykknapper og påsyet en hæklet lomme.

Kjolen er syet af gamle fløjlsbukser fra min bedstemor, har prikket bomuldsstof som for, og endelig har jeg hæklet en lomme i bomuldsgarn, som er syet på foran. Jeg har tegnet mønstret op efter en af yndlingskjolerne, vi har til Esther, og så har jeg tilføjet lidt ekstra sømrum, for at gøre størrelsen større.
Jeg er særligt begejstret for materialekombinationen af hækling og fløjl samt den løsning, jeg har lavet med trykknapper i siderne.Nu må vi bare håbe, hun kan passe den længe!

Orv ja, og så har jeg lige hængt den op som sæt klar til action:


Det ser da meget godt ud :)

2 kommentarer:

 1. Det ser da super godt ud! Hele ideen om at hænge sæt op klar til næste dag er jeg lidt imponeret over. Hos os foregår det hele om morgenen, hvor især Aske på 5 har en helt klar holdning til hvilket tøj, han vil have på. Eller snarere hvad han IKKE vil have på. Det kan tage MEGET lang tid at nå frem til hvilken sammensætning han ifører sig på dagen, når det, der ikke dur er lagt til side. ^_^
  Jeg glæder mig til at se dine projekter efterhånden som de kommer ud på bloggen.
  Er i øvrigt selv blevet fan af at lave blogindlæg direkte på telefonen. Det har sine begrænsninger, men der er kortere vej fra foto til billedredigering til indlæg.
  Jeg er ny på din blog - men jeg glæder mig til at følge dig.

  - Line / alleelskeragnes

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line
   Tak for ros og velkommen herinde!
   Det er dejligt at vide, at der rent faktisk er folk, der vælger at læse mine skøre kreatanker.
   Hvilken app redigerer du billeder i på telefonen? Jeg er kun lige startet på at udforske mulighederne og er altid åben for forslag :)
   Heldigvis har Esther endnu ingen holdning til sit tøj, men jeg synes faktisk, at det kan være smadder svært at kombinere de mange farver og mønstre, som jeg ellers elsker i børnegarderober. De dage, hvor tøjet hænger eller ligger klar, nyder jeg meget. Det hele glider bare bedre helt fra starten så :)

   Sikke en fin blog, du har også. Må hellere lige kigge ind forbi lidt oftere.

   Slet